November 25, 2023

Customer diligence in debiteurbeheer; Monvy neemt VeriChecks over

PUBLished by:
Martijn Roefs
CTO of Monvy
Hüseyin Yildiz
CEO of Monvy
Donny Beltgens
COO of Monvy

De overname van Verichecks door Monvy is een belangrijke stap vooruit in de fintech-wereld. Monvy versterkt hiermee zijn positie door de krachtige verificatie- en compliance-oplossingen van Verichecks te integreren. Deze samenwerking brengt Monvy's cashflow-beheertools samen met Verichecks' expertise in het controleren van gegevens voor bedrijven én particulieren

De recente overname van Verichecks door Monvy is een slimme zet in de wereld van fintech. Monvy versterkt hiermee zijn platform door de krachtige verificatie- en compliance-oplossingen van Verichecks te integreren. Hierdoor kan Monvy nu nog beter zorgen voor nauwkeurige gegevens, vooral bij B2B-controles.

Verichecks is bekend om zijn efficiënte verificatieprocessen voor bedrijven en individuen. Ze bieden een breed scala aan diensten, zoals het controleren van werknemers en leveranciers, bedrijfscontroles en gedetailleerde rapporten. Hun proces is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en duidelijk te zijn, met functies zoals het eenvoudig toevoegen van klanten en aanpasbare verificatiecontroles.

Monvy is een alles-in-één platform voor het beheer van financiën, facturatie en slimme factuuropvolging met behulp van kunstmatige intelligentie. Ze bieden handige functies zoals spraakgestuurde assistenten, geautomatiseerde factuurverwerking, versneld betalen van facturen en uitgebreide tools voor het beheren van financiën, offertes, prestaties en werkprocessen.

De samenwerking tussen Monvy en Verichecks is een perfecte match. Verichecks' expertise in verificatie en compliance past naadloos bij Monvy's focus op efficiënt financieel beheer en het volgen van openstaande betalingen. Deze overname zal Monvy in staat stellen om zijn gebruikers een verbeterde en veiligere service te bieden, vooral op het gebied van klantverificatie en nalevingscontroles.

Kortom, de integratie van Verichecks in het Monvy-platform betekent een grote stap vooruit in de fintech-wereld. Het stelt Monvy in staat om een krachtigere, veiligere en uitgebreidere oplossing te bieden aan gebruikers, variërend van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, die hun financiële processen willen verbeteren en zeker willen zijn van naleving en betrouwbaarheid in hun bedrijfsvoering. Deze strategische zet kan Monvy positioneren als een leider in de sector, met een uniek aanbod van diensten dat perfect past bij de moderne behoeften van bedrijven in een steeds veranderend financieel landschap.

dasdsa

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and formaasdasdt them individually. Just double-click and easily create content.

  • sdads
  • asdasd
  • asdas

"A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!"

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.