50% korting op Monvy

Veelgestelde vragen

Hoe begin ik met Monvy?

Monvy is ontworpen en ontwikkeld met uiterste aandacht voor jouw gebruiksgemak. Binnen een aantal simpele stappen neemt Monvy je mee om jouw persoonlijke account aan te maken. Doorgaans is een account binnen slechts enkele minuten aangemaakt! Eenmaal in de Monvy applicatie bevinden zich duidelijke instructies over hoe je jouw debiteuren, offertes en facturen aanmaakt en beheert. Waar wacht je nog op?!

Waarom zou ik voor Monvy kiezen?

Als je nog niet overtuigd was, laten we graag onze 60.000+ tevreden gebruikers voor ons spreken. Monvy biedt naar hun meningen de beste prijs-kwaliteitverhouding en verreweg de meeste features van alle tools die er op de markt te vinden zijn.

Waar moet mijn bedrijf aan voldoen om Monvy te gebruiken?

Monvy is er voor iedereen. Of je nou een eenmanszaak of VOF hebt, of een besloten vennootschap – de features van Monvy zijn hoe dan ook voor jou beschikbaar.

Wat kost Monvy?

Monvy is gratis te gebruiken! Twijfel geen seconde en ga vandaag nog gratis van start om te bekijken hoe Monvy jouw bedrijf kan versterken. Monvy kent ook betaalde features zoals het ongelimiteerd versturen van facturen en offertes, en additionele features zoals het opvragen van een externe kredietwaardigheidsscore.

Wat is een workflow?

Bij Monvy spreken we vaak over Workflows. Een workflow is niets meer of minder dan een op-maat gemaakte manier van werken die je kunt instellen voor iedere debiteur, factuur of offerte. Zo kun jij precies bepalen wanneer bijvoorbeeld een factuur verloopt, en of Monvy automatisch een incassotraject voor je moet opstarten of niet. Ook kan bij iedere stap uit je workflow het e-mailbericht naar je debiteur naar jouw eigen wens bewerkt worden. Zo spreek je jouw eigen taal richting je debiteuren.

Wat is het verschil tussen interne en externe kredietwaardigheid?

Monvy biedt zowel interne als externe kredietwaardigheidsrapportages. Het verschil is simpelweg dat de interne rapportage wordt opgemaakt uit de data die Monvy heeft van haar gebruikers en hun betalingsgedrag. De externe rapportage wordt uitgebreid met een aantal gedetailleerde gegevens die we o.a. met onze partner Creditsafe voor je raadplegen.